Sille Nilsson sætter ord på den lammende tvivl på ny drømmende single og annoncerer albumdato

0
1478
Foto: Bobby Mandrup

Sille Nilsson sætter ord på tvivlen i kærligheden på ny drømmende single “Hvorhen”, som viser en mere elektronisk side af artisten. I en længere periode har Sille Nilsson været væk fra sociale medier og spillesteder for at finde ind til kernen af sin musik. Omvejen i musikken har ført til Sille Nilssons første dansksprogede album Sig En Lyd, som nu sættes til at udkomme d. 29. januar 2021. 

Med sine to engelsksprogede udgivelser har den 29-årige sangskriver, producer og artist gjort sig bemærket på P4, og er blevet streamet millioner af gange på Spotify. Men så blev der stille. Sille Nilsson slukkede for omverdenen og for alle de planer, hun havde lagt, for at passe på sit eget forhold til musikken. Omvejen uden om den travle musikbranches forventninger om konstant aktualitet og aktivitet på sociale medier førte til en genfundet glæde til den sangskrivning, der har været en del af Sille Nilsson lige siden hun var barn. Hun er vokset op i et hjem fyldt med musik og flere familiemedlemmer medvirker også på indspilningerne.

Singlen “Hvorhen” følger op på sommersinglen “Omvej”, som fik en varm modtagelse på P4. Med sit andet udspil på dansk viser Sille Nilsson nu en mere elektronisk side af sig selv, og fortæller, at omvejen i musikken gjorde det muligt udelukkende at fokusere på sangskrivningen, at overgive sig til den og eksperimentere mere. Sangskrivnings-vaner blev brudt og sangen blev til i Sille Nilssons lejlighed sammen med storebror Rasmus Mølck Nilsson på effektfuld båndløs bas. 

Sangen handler om at være i tvivl i kærligheden. I tvivl om man elsker nok, og om den anden person så i virkeligheden fortjener noget bedre.

“Den slags tvivl har jeg oplevet som totalt lammende – for kan man overhovedet tage den rigtige beslutning for sig selv så? Og hvorfor kommer følelserne ikke bare af sig selv?”, fortæller Sille Nilsson om singlen, der udkommer fredag d. 9. oktober. 

Sammen med singlen annoncerer Sille Nilsson release-datoen for sit første dansksprogede album Sig En Lyd. Albummet udkommer d. 29. januar 2021 og kommer til at rumme alt fra store pop-produktioner til rå live-optagelser med tekster om hverdags-kærlighed, hudløs usikkerhed og store drømme. 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here