Stortalentet GRO udgiver datingsingle på Tinder

0
462

Et af de mest spændende nye navne på den danske scene er GRO, som albumdebuterede sidste år. Nu er hun klar med et nyt singleudspil – Skinny Dip, en sang om at date, skabt i samarbejde med hendes eks-kæreste.

Skinny Dip udkommer to dage før den officielle release på en Tinderprofil, hvor man eksklusivt kan lytte til sangen, hvis man ’swiper’ den rigtige vej. Sangen handler nemlig om de tanker GRO og hendes ekskæreste har haft omkring dating og dating-apps, efter de gik fra hinanden.

”Sangen er skrevet ud fra Mads’ og mine samtaler om dating og den måde online datingplatforme kan være med til at bidrage til en utålmodig perfektions-kultur. Skinny Dip handler om de splittede følelser, der kan være til stede på en date i en benhård dating-kultur, hvor de uendelige muligheder og fristen til lynhurtigt at gå videre til næste match nemt kan resultere i online afhængighed af overfladiske relationer”, fortæller Julie Møller Christiansen, som står bag GRO.

Skinny Dip er med sine kølige synthesizere, melodiske baslinjer, breakbeat trommer og Julies lyse, rytmiske vokal en stilfuld introduktion til det nye univers, singlen indvarsler. Skinny Dip er første forsmag på det nye album Julie er i gang med, hvor hun samarbejder med musiker, producer, tidligere kæreste + partner i bandet We Are The Way For The Cosmos To Know Itself, Mads Kinnerup.

Julies eksperimenterende tilgang til popmusik i både egne og andres produktioner har etableret hende som en af de mest fremadstormende kvindelige danske producere lige nu.

Siden debutalbummet udkom har hun blandt andet stået bag musikken og på scenen til Jeanett Albecks forestilling Ellers Mange Tak, produceret SOLEN ER SEXETs single Skødesløse Lænder, høstet flotte anmeldelser og spillet koncerter bl.a. til GAFFA på Græs og SPOT festival.

Skinny Dip udkom på Tinder den 30. november og på alle streamingtjenester den 2. december.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here