Troubadour på fri fod

0
2114

Lasse Storm skriver sange med blæk og blod. Med et mærkbart hjerte synger og skriver han ”som gjaldt det selve eksistensen” (side 33). Han er frontmand i DØR NR. 13, og nu er han for første gang klar med et soloudspil. En personlig fortælling om opvæksten på Holmegårdsvej.

Som 3-årig drømte Lasse Storm om at være Elvis Presley. Da han blev 12 forærede hans forældre ham et trommesæt. Lige siden den dag har han spillet og skrevet musik i utallige konstellationer og sammenhænge.

De seneste par år har han som forsanger og sangskriver i gruppen DØR NR. 13 markeret sig som en af de stærkeste stemmer i dansk rock.

Sideløbende ernærer han sig lejlighedsvis som omstrejfende sang- og spillemand, og hans soloudspil afslører også, at han har en kærlighed til folk, pop og country, som er ligeså stor som kærligheden til indie og rock.

“Holmegårdsvej” er et personligt snapshot af en opvækst i udkanten. Han siger selv:

“Holmegårdsvej er mit første forsøg nogensinde på en hjemstavnsvise. Jeg voksede op i en lille sydsjællandsk by, Fensmark, på Holmegårdsvej nr. 14. Alle de mennesker, der befolkede min barndoms verden dér, er siden enten døde eller flyttet derfra. Men huset
ligger der stadig. Og det gør menneskerne jo også på en måde. Både som minder forplantet i os, der var der. Men nu også i denne her sang. Dér kan de i hvert fald få lov at leve videre ligeså længe de har lyst”.

Lasse er ofte blevet rost for sin særlige evne til at skabe vedkommende og uforfærdet poesi, altid båret af nødvendighed. “Holmegårdsvej” er klassisk sangskrivning og nærværende historiefortælling – den store fortælling fra det lille liv.

Lasses hjemstavnsvise er hans debut i eget navn og samtidig første udspil fra det kommende album “Holmegårdsvej” og andre historier.

Følg Lasse Storm her

Instagram: www.instagram.com/lassestorm13/
Facebook: www.facebook.com/lassestorm13

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here