”Never Golden But Beautiful” – ny single fra Ginne Marker

0
1736

Som optakt til en omfattende Danmarks-turné, udsender Ginne Marker den 8. januar singlen ”Never Golden But Beautiful”, som er en knitrende sprød og nærværende break-up sang, der trækker tråde tilbage til 70’ernes soul-hits.

Med nummeret viser Ginne Marker nye sider af sit talent, når hun fusionerer sin på én gang følsomme og kraftfulde vokal med både livestrygere og kor.

Debutalbummet ”For Seasons to Come” fra 2019 modtog flotte anmeldelser og megen anerkendelse. Bl.a. sikrede Ginne Marker sig to Carl Priser som Årets Talent og Årets Komponist og blev kåret som ”Årets Nordjyske Jazznavn 2020”.
GAFFA gav debutalbummet 5 stjerner og kaldte det ”en af de bedste danske singer-songwriter-/vokaljazzalbumdebuter i et årti”. Politiken tildelte 4 hjerter og roste hendes ”fine følelsesladning og imponerende varierede og alligevel ukunstlede fraseringer”. Ginne Markers popularitet ses også i antallet af månedlige lyttere på Spotify, der ligger omkring 100.000 med over 2,5 millioner afspilninger af debutalbummets titelnummer.

Jeg har virkelig haft lyst til at udforske en større udadvendt energi og de muligheder, der ligger i en mere arrangeret tilgang. Jeg lærte rigtig meget under tilblivelsen af mit første album, og denne gang har jeg haft mere overskud til at prøve nogle flere ting af. Samtidig jeg fundet ud af, hvor fedt det kan lyde, når jeg tør at inddrage flere elementer i min musik og brede paletten lidt ud, fortæller Ginne Marker om det aktuelle udspil, der skal følge op på succesen.

”Never Golden But Beautiful” er ligesom debutalbummet produceret af Aske Jacoby og udgives på Jacobys label, Giant Birch. Sangen er mixet af den svenske musicmaster Fredrik Landh og masteret af Sören von Malmborg i Cosmos Mastering, Stockholm. Det kommende album, som singlen er forløber til, forventes at udkomme i efteråret 2021.

Medvirkende på ”Never Golden But Beautiful”

Ginne Marker – vokal, akustisk guitar
Aske Jacoby – elektrisk guitar
Johan Dalgaard – keyboards
Bjarke Falgren – violin, bratch & cello
Annika Askman – kor
Fredrik Damsgaard – elektrisk bas
Jeppe Gram – trommer

For Seasons to Come Tour 2021

Hvis alt går vel ser turneen således ud, men der er stor sandsynlighed for ændringer grundet den tilspidsede COVID-19 situation.

09.01 SØLBALLEGAARD, Knebel (solo) UDSOLGT
15.01 WALTHERS, Skanderborg (solo) FÅ BILLETTER
21.01 TOBAKKEN, Esbjerg
22.01 MUSIKKENS HUS, Aalborg EKSTRA
22.01 MUSIKKENS HUS, Aalborg UDSOLGT
23.01 THISTED MUSIKTEATER, Thisted
27.01 PALETTEN, Viborg
28.01 MUSIKHUSET, Aarhus
29.01 VESTHIMMERLANDS MUSIKHUS, Aars
30.01 PILEGÅRDEN, Brønshøj FÅ BILLETTER (TBC)
05.02 SØNDERBORGHUS, Sønderborg
06.02 KINO VINO, Nyborg
12.02 BORGERFORENINGEN, Svendborg
13.02 DOMUS FELIX, Lejre EKSTRA
13.02 DOMUS FELIX, Lejre UDSOLGT
18.02 DEXTER, Odense FÅ BILLETTER
19.02 KULTURSTATIONEN, Skørping FÅ BILLETTER
20.02 SG 25, Haderslev FÅ BILLETTER (TBC)
23.02 KULISSELAGERET, Horsens FÅ BILLETTER
25.02 BYGNINGEN, Vejle
26.02 VIFTEN, Rødovre
27.02 MANTZIUSGÅRDEN, Birkerød
28.02 TOLDKAMMERET, Helsingør
03.03 HOTEL CECIL, København UDSOLGT

På turnéen får Ginne Marker musikalsk følgeskab af Fredrik Damsgaard (bas), Heine Hansen (Wurlitzer) og Jeppe Gram (trommer).

Billetsalg: gig.to/ginnemarker

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here