Azilda kickstarter solokarrieren med “Come Over”

0
981
Foto: Cassandra Oseni

Hun har vundet X-factor, lagt stemme til karakteren Silke i Dream Works-filmen “Trolls” og udgivet musik sammen med sin søster under navnet Kaputu. Nu skyder Azilda solokarrieren igang med sangen “Come Over”, hvor hun formår at få afrobeat, R&B og pop til at gå op i en højere enhed.

Smilet er et af dem, der hurtigt smitter og spreder sig i rummet, når Azilda træder ind, og det samme gør sig gældende med den musik, hun i al hemmelighed har brygget på den seneste tid. Sammen med produceren Alexander M. Hansen har hun skabt en treenighed af pop, R&B og afrobeat, hvis rytmik hurtigt spreder sig til hofterne.

Debut-singlen “Come Over” markerer starten på den solokarriere, som altid har virket dragende på Azilda, hvis musikalske virke indtil nu har været et parløb med søsteren Anilde, som hun vandt X-factor med under navnet Embrace (senere Kaputu) tilbage i 2016.

“Det er både skræmmende, men også en frihedsfølelse at stå på egne ben nu. Jeg vidste altid, at min søster nok skulle have min ryg, når hun var der. Men nu er det kun mig. Samtidig åbner der sig også en masse muligheder ved at have det sidste ord. Nu er det helt op til mig selv, hvem jeg vil være som artist”, siger Azilda, der også håber, hun kan være et forbillede for andre piger med afrikanske rødder med drømme så store som hendes egne:

“Jeg voksede selv op i troen om, at der ikke var plads til en afrikansk pige som mig i det danske mediebillede. Den tanke håber jeg på at kunne ændre hos mange som mig.”

Og lige netop de afrikanske rødder dyrker Azilda på den nye single, hvor det dansable afrobeat går hånd i hånd med hendes lidt sassy men samtidig utroligt imødekommende vokal.

“Come Over” udgives af pladeselskabet MFive og udkom den 10. september.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here