Et Kig Ind Til Naboen

0
1607

Måske har du ikke rigtig hørt navnet Jeanette Christiansen endnu – men du har sandsynligvis hørt hende alligevel! Jeanette har skrevet sange og sunget i mange år i forskellige konstellationer. Blandt andet som korsanger for Linda Andrews, Jamie Talbot, Sanne Salomonsen, Martin Brygmann m. fl.

”Jeg er Jeanette” er et poetisk hverdagsprojekt skabt af sangerinde Jeanette Christiansen. Projektet udspringer af hendes passion for historiefortælling, musik og mennesker og er skabt ud fra præmissen om nærvær og at se det menneske man står overfor for hele dets historie og ikke blot det øjebliksbillede man er.

Jeanette skriver om store emner som ensomhed, selvmordstanker og utroskab pakket ind i vellyd og ørehængende melodier. Teksterne udspringer af dagligdagens poetiske trivialiteter og små hverdagssituationer med et lille twist og indblik i det persongalleri mange af os møder i den dagligdag, der omgiver os.

Musikken er pop med en snert af dansk diva-lyd, gospel, soul og et møde mellem Norah Jones og Sanne Salomonsen og et tekstunivers og budskab om at stoppe op og se på de mennesker du møder med nærvær, varme og forståelse.

Jeanette har skrevet sange og sunget i mange år i forskellige konstellationer. Blandt andet som korsanger for flere store danske navne. I 2015 stod hun bag Melodi Grand Prix-sangen sangen ”Når veje krydses”. Jeanette har en stærk baggrund i gospelmusikken og har optrådt i ind- og udland. I 2020 står hun for første gang på egne ben og udgiver EP-en “Kvinden bag gardinet” under navnet ”Jeg er Jeanette”

Facebook
https://www.facebook.com/jegerjeanette

Hjemmeside
https://jegerjeanette.dk/

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here