Et skybrud af kærlighed rammer TERESE på ny single

0
898

I efteråret udgav TERESE singlen “De Lyser Blå”, der blev starten på en ny epoke for den spirende artist. Siden KarriereKanonen i 2020, hvor TERESE var blandt de sidste fem finalister, har lyden nemlig taget en drejning. Der er skruet ned for de organiske elementer og op for de elektroniske.

Nu er TERESE klar med opfølgeren i form af “Sjælens Lommer”, der handler om at være til stede og nærværende i nuet. Om at være tilfreds med tilværelsen og huske sig selv på, at alt faktisk er godt. TERESE fortæller:

“Sjælens Lommer handler om at opdage og nyde alle små øjeblikke. Om at opdage, hvordan verden omkring én kan være utrolig smuk, hvis man tør stoppe op og bare være lige præcis der, hvor man er lige nu. For mig hænger det f.eks. sammen med en genopdagelse af, hvor fantastisk naturen med sit væld af liv og utallige variationer kan være. Jeg tror naturen opfylder noget helt basalt i os mennesker, og hvis du vover virkelig at åbne sanserne, så vil den fylde din sjæls lommer og efterlade dig pjaskvåd af lykke”.

Bag musikken står sanger og sangskriver Terese Skovhus med et inderligt ønske om at lave soundtracket til din næste privatfest. Melodierne er skamløst catchy og rørende ligetil. Musikken kommer lige fra hjertet og er ikke til at få af hjernen, når du først har danset med. Om dette har P3-vært Pelle Peter tidligere udtalt:

“Hvis der er noget, TERESE kan, så er det altså at skrive et fuldstændigt genialt omkvæd og levere det på en måde, hvor man bare må overgive sig. Det er simpelthen så stærkt det her”.

”Sjælens Lommer” udkom den 14. januar. Musikken er produceret af Søren Buhl, der tidligere har arbejdet med artister som Blaue Blume, TÅRN, Rebecca Lou, Benjamin Hav og ELBA.

Den 24. marts spiller TERESE med fuldt band på Ideal Bar i VEGA.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here