Everything’s OK!

0
536

De fleste har prøvet at lade som om, at alt er OK, selvom det absolut ikke er tilfældet. Og vi har nok allesammen oplevet, at der nogle gange er ting, der er værd at kæmpe ekstra meget for! Men i et kærlighedsforhold er det afgørende, at begge parter kæmper af samme grund og med et fælles mål.

Claudia Campagnols nye single “Everything’s OK” er inspireret af – og dedikeret til – de fightere, der i et forhold har styrke til at forsøge ALT, for at fikse det, der ikke fungerer. Men til sidst måske alligevel må indse, at den virkelige styrke ligger i at vide, hvornår man bør give slip.

“Everything’s OK” er en sang fuld af kontraster – bundet sammen af Claudias sindssygt stærke vokal. Og med hendes egne ord og et stort glimt i øjet: “Hawaii møder Det Vilde Vesten i en funky pop-reggaeton 2021 udgivelse”.

Sanger, sangskriver og multi-instrumentalist Claudia Campagnol er et unikt talent med en bred crossover-appeal og et stort internationalt potentiale.

Claudias vokal er ekstremt powerful, men samtidig varm og soulet. Hun har et enestående talent for improvisation og vokalarrangementer – og en dyb og rodfæstet kærlighed til fusionsjazz. Men gennem længere tid har hun haft lyst til at prøve kræfter med andre genrer og træde ud af sin hidtidige musikalske comfort zone.

Inspireret af navne som Chaka Khan og Sade udgav Claudia i 2020 singlen “Dance With Me” – hvor hun bevæger sig ind i et funky Pop/R&B-univers, der klæder hende helt fantastisk godt.

I februar i år udsendte Claudia den smukke kærlighedsballade “Abracadabra”, som hun deltog med i Dansk Melodi Grand Prix 2021, og i marts fulgte ørehængeren “Do You Love Me (Dance Edit)”. Med et vedvarende ønske om at udfordre sig selv fortsætter hun ned ad Pop/R&B/Soul-vejen med “Everything’s OK”. Denne gang tilført et flirtende strejf af Reggaeton.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here