Philip udsender melankolsk og dansabel single

0
899
Foto: Jakob Kiørbye Astrup

I foråret debuterede Philip med sin burnout-anthem ”Out Of Breath”. Nu udgiver han opfølgeren “Wave” og synger om at være i et forhold i ubalance.

Philips musik er pop med organiske elementer. Det er smagfuld sangskrivning med fokus på stemninger – og med en klar rød tråd mellem lyrik og musik.

Den nye single ”Wave” beretter om det naive håb, der ofte findes i en ulige og usund kærlighedsrelation. Den indkapsler jagten på en illusorisk romance, hvor man på forhånd kender det kyniske udfald, men alligevel ikke kan give slip. Men den sætter også perspektiv på modtageren, som nyder godt af opmærksomheden og derfor holder fast i sin bejler – også selvom vedkommende egentlig ikke vil binde sig. Philip forklarer:

“Wave” tapper ind i den velkendte fortælling om at have svært ved at comitte sig. Man tror, at der venter noget bedre rundt om hjørnet. Men hvornår er det egentlig det rigtige? Hvornår tør man stille sig tilfreds? Kommer der overhovedet noget bedre?

Nummeret rummer også en kritik af de sociale mediers måde at indgyde uendeligt mange inputs og showcase personligheder, der fremstiller sig selv på den ’perfekte’ måde. Det påvirker den ene part i forholdet til at tro, at det her er det bedste, der kan ske for vedkommende, imens den anden er overbevist om, at det perfekte findes et andet sted.

”Wave” har en vis melankoli i sig – blandt andet skabt af dramatisk fingerspil med stor rumklang, men også en dansabel pop-energi. Musikken slår således en elegant sløjfe mellem tekst og melodi, fordi lydbilledet skaber fornemmelsen af skrøbelighed og nerve, men underbygger samtidig den moderne pop-vibe.

Om Philip

Bag kunstnernavnet Philip finder man den 22-årige sanger og sangskriver Philip Bæk Hedegaard, som efter mange år med en guitar i hånden er sprunget ud som sangskriver og soloartist.

Philip udforsker den moderne og strømlinede pop-lyd i kombination med organiske elementer. Med et tekstunivers, der tager afsæt i ungdommens usikkerheder og store følelser – og en legende tilgang til komposition – eksperimenteres der med at underbygge stemninger og kommunikere ærlige og stærke budskaber ud.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here