Nyt program fra Kulturværftet og Toldkammeret

0
1982

Nyt program fra Kulturværftet og Toldkammeret på gaden 4. december

Foråret på Kulturværftet og Toldkammeret bugner af kulturelle oplevelser for enhver smag og enhver alder. Se det hele i den nye kalender fra Kulturværftet og Toldkammeret, og book dine billetter – som altid – på www.kuto.dk

Fra lokale bands og regionale samarbejder til internationale artister

Forårets koncertprogram spænder fra lokale bands og åben scene i Toldkammerets ’Jam-aften’ til en række koncerter henover Øresund præsenteret i et samarbejde med The Tivoli, Helsingborg, bl.a. Manfred Mann’s Earth Band og Georg Wadenius. Endelig byder programmet også på internationale artister, når Brandford Marsalis, Marilyn Mansur og Georg Wadenius lægger vejen forbi i løbet af sæsonen.

Rå rock og stærke danske stemmer

Koncertprogrammet er præget af rå rock, når bl.a. Hatespheare, Livløs og Xenoblight lægger vejen forbi i marts. Også nye danske artister og store stemmer, der har været en del af den danske musikscene i flere årtier, gæster programmet, bl.a. den københavnske kvartet Katinka, Folkeklubben, Jacob Dinesen over til Sko/Torp, Mike Andersen, Claus Hempler og Kasper Winding.

Vinterferie – filmnostalgi, familiequiz i 4D, fabelagtigt trylleshow og fællesspisning

Vinterferien byder på et tæt pakket program i de to kulturhuse. Det bliver magisk, når Onkel Reje og hans faste følgesvend Brille pakker tryllestavene ud og gakker sig igennem Onkel Rejes og Brilles Mega Store Magiske Trylleshow. Herudover byder vinterferien bl.a. på sjovfamiliequiz, filmklassikeren Bjergkøbing Grand Prix, klippe-klistre, brætspil, bordtennis og bob.

Tirsdagskoncerter – tæt på morgendagens stjerner

Gennem foråret præsenterer Toldkammeret en række intimkoncerter med nogle af de spirende kunstnere, som står over for deres gennembrud i Danmark såvel som udenlands. Her kan bl.a. glæde sig til at høre Lleoh, Girls In Airports, Kajsa Vala, Ida Red og Fågelle. Alle koncerter koster 50 kr. og kan kombineres med fællesspisning inden koncerten.

Stå, sid eller lig ned til koncert – og mærk livet

I foråret fortsættes de populære nye formater, hvor publikum bl.a. inviteres til kombineret meditation og koncert og til at opleve musikken stående, siddende og liggende. Man kan se frem til hele fem arrangementer inden for disse sanselige koncept-formater med bl.a. cellist Ruben Kodheli, der tidligere har turneret med Laurie Anderson og Philip Glass. Også Josephine Opsahl og Usmifka er på programmet, ligesom Anne Viese fortsætter de populære ’Klangbad’-arrangementer.

Foredrag, fortælleaftner og byvandringer

Det talte og det fortalte ord fylder en del i forårets kulturprogram på Kulturværftet og i Toldkammeret. Clement Kjersgaard sætter fokus på amerikansk og dansk politik i sin Søndagshøjskole, Rane Willerslev stiller skarpt på innovation i foredraget ’Tænk vildt!’, de populære videnskabsforedrag i samarbejde med Aarhus Universitet fortsætter, og i anledning af Dansk Melodi Granprix er der mulighed for at synge sig igennem grandprixets grandiose hitparade. Words-aftenerne og byvandringer forsætter også i foråret, nu med en ny rute ’Rundt om Kronborg’.

”I det nye program har vi fokus på det helt nære, hvor vi i Toldkammeret virkelig dyrker fællesskabet bl.a. gennem fællesspisningerne. Men det er også et program, som byder på mange ekstraordinære oplevelser, som man fx vil opleve i et intenst koncertprogram denne sæson. Vi glæder os til at tage imod gæsterne i Toldkammeret og Kulturværftet,” udtaler Søs Krogh Vikkelsøe, programredaktionschef på Kulturværftet og Toldkammeret.

Det aktuelle program fra Kulturværftet og Toldkammeret findes også i de to huse og suppleres af nyhedsbrevet fra Kulturværftet og Toldkammeret, som er en genvej til et mere løbende overblik over kulturprogrammet. Dette kan man tilmelde sig på www.kuto.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here