Magnus Tempels udgiver sidste single inden debutalbum

0
421

Nogle gange er pop-lyden bare ikke rå nok til at beskrive en særlig følelse, nogle gange bliver man som producer nødt til at trække på andre musikalske traditioner. Det er netop dét, der sker i Magnus Tempels seneste single, “Broken Glass”, hvor den unge producer smelter Berliner-rave sammen med den elektroniske pop-musik.

“Broken Glass er perfekt til en cykeltur, hvor nogle uforløste følelser bare skal presses ud gennem pedalerne” – Magnus Tempels

“Broken Glass” skrev Magnus Tempels under et ophold i Berlin, hvor han bl.a. besøgte Kraftwerk i Kreuzberg, som husede en massiv lysinstallation i en kæmpestor forladt industrihal.

“Berlins rå industribygninger kan bare noget helt særligt. Det er som der altid gemmer sig et hårdt beat i krogene, hvis man bare kigger godt efter”. – Magnus Tempels. Det har smittet af på produktionen i Broken Glass, hvor omkvædet består af et UK-garage beat, som kommer galoperende med 140 BPM imens en synth-figur buldre i baggrunden med mere end 9 slag i sekundet.

“Broken Glass” er den sidste single fra Magnus Tempels’ debut-album, der lander den 7. oktober. Albummet hedder “Leech”, og beskriver gennem 11 sange, hvordan at Magnus har oplevet at glemme sig selv i sin relation til andre mennesker. Albummet kan oplevelse for første gang live til Magnus Tempels’ første headliner koncert på Ideal Bar, VEGA den 21. oktober.

Magnus Tempels har tidligere udgivet en række singler, der har fået gode modtagelser. I foråret 2022 lå Magnus’ single A Picture 5 uger i træk på P3’s upcommingliste, og endte på en førsteplads, og var i 2021 en af de 10 udvalgte til KarrirereKannonen.

Magnus Tempels debuterede i 2019 på SPOT Festival, og siden da har han spillet mere end 30 koncerter i Danmark, bl.a. UHØRT Festival, Hotel Cecil Showcase og Fredagsscenen Live på P3.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here