Natsværmeren

0
990
Foto: Rasmus Gøtke Lykke

Lukas Vanggaard er klar med sin anden single i år og annoncerer samtidig debutalbum i starten af 2022. Den nye single “Natsværmeren” er et uptempo pop-rocket nummer med indiekanter og Lukas’ bløde, uforstillede vokal i centrum.

Lukas Vanggaard gjorde sit indtog på den danske popscene med to EP-udgivelser i 2020. Han spillede alt selv og indspillede på sin iPhone. Den ærlige, melodistærke lyd fik varme anmeldelser og kærlig airplay. Nu er han flyttet i studie med sine nye sange, og armbevægelserne er blevet større. Men den forløsende kerne i musikken er den samme.

“Natsværmeren” står overfor sommerfuglen som bevingede billeder på det indre mørke og lys.

”Måske kender vi alle det med at se spøgelser fra fortiden. Jeg kender det i hvert fald. Nogle gange ser jeg dem i andre mennesker ude i byen, som var de fatamorganaer. “Natsværmeren” er en sang, der for mig giver plads til en uforløst fortid. Mennesker, der ikke er i mit liv længere, men som jeg ikke kan lade være med at tænke på. Savn som gør ondt. Det kan være rigtig svært at snakke om, men musikken hjælper med at trænge derind, hvor natsværmeren har taget pladsen fra sommerfuglen”, forklarer Lukas.

Lukas Vanggaard udsendte sin allerførste single “Rør ved mig”, nøjagtig som hele landet lukkede ned første gang i 2020. Ironien var utilsigtet, men svær at overse. Til trods for årets benspænd er Lukas kommet flyvende fra start med flotte anmeldelser og store livejobs, bl.a. som support for Mads Langer og Tim Christensen. I september kan man opleve ham med fuldt band i Herning, Odense og København.

“Natsværmeren” er ude på alle digitale platforme den 20. august 2021.

Lukas Vanggaard m. band LIVE

2. september, Fermaten Herning
4. september, Dexter Odense
9. september, Ideal Bar København

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here