november er mit navn

0
1368
Foto: Bille Søe Jerntved

Den unge københavner Juliane Viktoria har slået sin helt egen tone an med sine singler det seneste år. En laid back popenergi, en distinkt vokal og modige tekster. Hendes nye single “november er mit navn” fejrer, at sommeren er slut, og den mørke tid, hvor det er okay at være introvert, kommer.

Med sine tre første singler “Min By”, “Larmer For Meget” og “E20” har Juliane Viktoria fået plads både i P3 og P4s æter, på playlister og i blogsfæren.

“november er mit navn” kunne godt syne af en ægte sommersang, men hylder derimod når den er forbi, og vi træder ind i efteråret.

“Sommeren er en meget ekstrovert tid, og kan være lidt tough for en som mig, som har en introvert side. Der er en  mentalitet om sommeren som til forveksling kan minde lidt om den, der er juleaften, hvor vi aftaler på forhånd, at vi skal hygge os og være glade, selv hvis vi ikke er det. Hvis man en sommerdag får brug for at snakke med sin psykolog omkring sit dalende humør, så må man bare holde ud, for han er først tilbage, når ferien er forbi. Jeg synes, der har manglet en sang, som siger højt, at man ligeså nemt kan blive deprimeret om sommeren, som om vinteren, og godt kan gå og glæde sig til de kolde dage, hvor der er mere plads til at være introvert”, fortæller Juliane Viktoria. 

Juliane Viktoria sendte sin allerførste single af sted i november sidste år. “Min By” ramte radioæteren, ligesom den landede på Spotifys New Music Friday og blandt Ugens Uimodståelige hos Bands of Tomorrow. Både med den, andensinglen “Larmer For Meget”, som bl.a. gav hende pladsen som ugens gæst i Vidundergrunden på P3 og Ugens Upcoming hos Bands of Tomorrow og seneste single “E20”, som fik airplay på P4, har hun tegnet et tydeligt billede af en ung kunstner med sin helt egen lyd – som skriver fra et ungt perspektiv på verden i og omkring hende.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here