Stefan Mørks nye countrypop-ballade er til alle fædre og deres døtre

0
1178

I december brød Stefan Mørk fem års udgivelsesstilhed med singlen Darkness is Room to Dream. Vinterballaden blev taget varmt i mod, bl.a. hos DR P4 og P5, og nu er han klar til at sende endnu en single afsted. Daughter er et følsomt countryinpireret poptrack, der understreger Stefans talent for at skrive stærke melodier båret af rørende historiefortælling.

Stefan Mørk er far til tre små piger og med singlen Daughter kaster han et blik ind i fremtiden, til den dag, hvor han skal give slip og tro på, at han har givet dem styrke og vid til at klare sig selv. En sang som med sin jordnære enkelhed rammer lige i hjertet på både fædre, døtre og mødre.

Sangen Daughter er min drøm og mit mareridt på samme tid. Tanken om at skulle sende mine piger afsted på date med en eller anden, jeg ikke kender. Bekymringen om hvad der kan ske min “lille” pige, blandet med troen på, at vi har gjort vores “jobs” som forældre og klædt dem ordentligt på og opdraget dem til at være i stand til at tage de rigtige beslutninger. Og i det ligger jo også drømmen om, at de kommer afsted og blomstrer og lever og skaber en fremtid, hvor de hver i sær skal leve med en, som elsker dem og som de elsker.Daughter er til alle farmænd med døtre og til alle døtre med farmænd.

Stefan er singer-songwriter og har i de seneste år dyrket sin musik og sin sangskrivning gennem flere længere ophold i Nashville. Hele countryinspirationen og de relationer han har taget med sig derfra, bringer han til Danmark i efteråret med en større turné, der bringer konceptet Writers Round rundt på de danske scener. Under titlen Nashville Nights kommer han selv samt danske og amerikanske countrystjerner til at præsentere og spille sange i en setting, hvor der fortælles om sangskrivningens væsen og proces.

This magical simplicity of acoustic, singer-songwriter music.No glamour, no chic, pure music – in a way.Or maybethe whole charm of Stefan Mørk’s album is the nostalgia, coming back to the good old roots of music.

Sådan skrev Good Because Danish sig ind på Stefan Mørks soloalbum i 2014. Det er stadig betegnende for Stefan Mørks sange og arbejde med musikken. Det er den enkle, stærke melodi, og den umiddelbare ærlige historie om livet, der er bærende.

It aint no secret I’m a little bit nervous letting you leave tonight /I’ll be waiting here all night dear, right here on the porch / with my phone in one hand and a drink in the other / waiting for my teenage daughter.

Daughter

Daughter er den anden i en række af singler, som Stefan Mørk sender af sted i 2020. Daughter er ude på alle digitale platforme d 06.03.20 via Morkland og Danmark Music Group.

Nashville Nights Tour:

Aug 27 Teaterbygningen, Køge
Aug 28 Kedelhuset, Silkeborg
Aug 31 Songwriter camp, Copenhagen
Sep 1 Songwriter camp, Copenhagen
Sep 3 Godset, Kolding
Sep 4 Dexter, Odense
Sep 6 Skraaen, Aalborg

Flere datoer følger.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here