Storslået urnordisk indiepop fra aarhusianske SIGNYR

0
723

Aarhusianske SIGNYR udgav debut EP’en “Too Young To Hold On” fredag den 12. februar 2021. SIGNYR er lyden af nordisk melankoli og ro, hvor naturen og musikken glider sammen og skaber et storslået urnordisk indiepop univers. De syntetiske synthesizers og tunge beats omgiver SIGNYRs hjertegribende vokal. SIGNYR lægger med sine fem velorkestrerede sange og sit cykliske univers lyd til en rå skandinavisk natur.

Med “Too Young To Hold On” tager SIGNYR et opgør med idealet om tosomheden og stræber i stedet efter ensomhedens eftertænksomhed. Det er følelsen af at være for ung til at holde fast i en fortabt kærlighed. Om EP’en fortæller SIGNYR:

”Too Young To Hold On er en løsrivelse og et opgør med forestillingen om, at den perfekte tosomhed er nødvendig for at leve et lykkeligt liv. Jeg skrev sangene i en tid, hvor jeg følte mig fuldstændig alene på trods af, at jeg var omringet af mennesker. Dette tvang mig til at finde ind til en indre ro i mig selv. Det var med dette udgangspunkt, at jeg skrev sangene til EP’en.”

Støvede synthesizers, minimalistiske beats, pulserende bas, vrængende guitar og en forførende varm vokal, der binder lydbilledet sammen og gør SIGNYR til en særlig nordisk stemme. På EP’ens fem numre tages lytteren med på en nordisk dannelsesrejse gennem
uforløst kærlighed, den bekymringsfrie rus, oplevelsen af at miste, erkendelsen af at du er alene og mødet med vinterens kulde, mørke og glædesløshed, der samtidig giver tid til fordybelse og refleksion.

SIGNYRs to singler “You’ll Leave” og “Wait”, som hun udgav i 2020, er blevet spillet i radioen i Tyskland, var i rotation hos Uniradioen og fik positive ord med på vejen fra bl.a. Bands of Tomorrow.

SIGNYRs debut EP “Too Young To Hold On”, produceret af Esben Inglev (Penguin Productions), udkomer på alle streamingtjenester fredag den 12. februar 2021.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here