Under The Elms – når to stemmer bliver til én

0
405

Forestil dig, at du blander Feist, Phoebe Bridgers, Emmylou Harris og tilsætter to internationalt klingende vokaler. Så har du Under The Elms.

Under The Elms er en dugfrisk dansk duo udgjort af to stemmer og en guitar, der mødes i et univers af nysgerrig tostemmighed, ungdomsfortællinger og indiecana.

“Walk Out The Door” er deres tredje single fra deres kommende debut-EP. Nummeret er på mange måder en afspejling af søstrenes plads i ungdomslivet, hvor det kan være svært at finde at finde sit ståsted og sin retning. Sangen adskiller sig fra de andre numre på EP’en med sit mere gådefulde udtryk, mens overgangen fra ung til voksen bliver sat på spidsen. Singlen er indspillet med Søren Vestergaard (Pernille Rosendahl, Hush, Aksglæde mfl.) og Johannes Gissel.

Bag navnet Under The Elms finder man søstrene Emma- og Emilie Frimann, der siden den tidlige barndom har sunget sammen – og det kan høres. Faktisk svæver deres vokaler så florlet ind og ud af harmonierne, at øret ofte oplever det som værende én stemme.

Debut-EP’ens fem numre vil blive udgivet sang for sang i løbet af november 2022, december 2022 og januar 2023.

“Walk Out The Door” udkom den 16. december 2022.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here